cum poți să scapi de mizerie fără să faci curățenie

Nu îmi place să trăiesc în mizerie, dar nici să fac curățenie.

Urăsc să fac curățenie și o fac doar când nu mai am pe unde călca prin casă. Partea bună în toată povestea asta e că partenerul meu e exact ca și mine. Asta înseamnă că nu ne batem la cap reciproc că cineva a lăsat un ciorap unde nu trebuie sau nu a spălat vasele după ce a mâncat.

Zicem că e o pierdere de timp curățenia zilnică, dar când ajungem să nu mai suportăm apartamentul, pierdem cel puțin 2 ore să-l readucem la decență. Sunt sigură că ar fi mai eficient să aloci 15 minute zilnic pentru curățenie, dar la teorie toți suntem buni 🙂

Pe mine doar oaspeții mă motivează să fac curat. Așa că, vă rog mult, vizitați-ne mai des, dați-mi motiv să fac curățenie.

Oricum eu cred că fiecare trebuie să se ocupe de ce știe el mai bine, iar dacă nu îi rămâne timp sau nu are chef să facă curat, să aloce o parte mică din bugetul propriu pentru asta.

Dacă aș fi în Chișinău aș apela la Service Magic. Mai mulți prieteni au apelat la această companie (nu e surprinzător că prietenii mei au aceleași obiceiuri ca și mine, cine seamănă se adună :D) și au rămas foarte mulțumiți. Și voi știți că cel mai greu e cu mobila care are nevoie de curățare chimică, iar asta nu prea ai cum să o faci singur, chiar dacă ai fi Prințesa Curățeniei 😉

Timpul de lucru depinde de numărul de camere şi de dificultatea lucrărilor. Curăţenia generală într-o garsonieră poate dura 2-3 ore şi până la 6-7 ore într-un apartament cu o suprafaţă mare. Contactează-i prin telefon 022 242627 sau la e-mailul office@servicemagic.md pentru celelalte detalii care te interesează.