Amsterdamul care ne-a adoptat

Anul trecut, cam pe vremea asta, ajungeam pentru prima dată în Amsterdam. A fost o vizită-fulger de mai puțin de 2 zile și dragoste la prima vedere.

Fiind de aproape trei luni aici mi-am confirmat dragostea pentru acest oraș zilnic, în fiecare interacțiune cu localnicii, în fiecare zi însorită pe canalele orașului și în fiecare plimbare de ore întregi cu bicicleta.

Mutarea în altă țară m-a făcut să-mi testez curajul, să petrec mai multe ore muncind, dar și să trăiesc mai intens timpul liber. Să devin mai productivă și să țes idei noi. Mi-a întărit ideea pe care o purtam de mai mult timp în cap – oamenii aparțin oamenilor, nu locurilor. În fiecare zi poți aparține unui oraș diferit, dar acasă nu e patul sau canapeaua, dar e umărul, pieptul și brațele omului drag pe care adormi în fiecare seară. Și mă simt atât de fericită că mi-am găsit casa! Și vreau s-o port cu mine peste tot ca un melc.

Mutarea în Olanda a fost o provocare și pentru cuplul nostru și a schimbat relația în cel mai frumos mod. Dan e mai mult decât partenerul meu. E coechipier la toate nebuniile care-mi trec prin cap, tovarăș de joacă și călătorii, iubit bun și protector, prieten de încredere, om care mă inspiră zilnic datorită pasiunii cu care gândește, studiază și muncește.

A fost atât de frumos să descoperim împreună, duminică cu duminică, noul nostru oraș. Să colindăm pe străzi, să căscăm gura la bărcuțe, clădiri vechi și frumoase, la biciclete și muzee. Iar unica mea dorință e să rămânem la fel. Poate chiar aici. Dar la fel.

Mulțumesc Studio with Love (Daniela și Denis) că a venit cu ideea acestei sesiuni foto și pentru fotografiile minunate.MK3_0312 MK3_0350MK3_0352 MK3_0373MK3_0450 MK3_0655   MK3_0718

oxana danut MK3_0854  MK3_0771